Saray Hurdacı şehir merkezinde bulunan, çeşitli hurda metallerle uğraşan Hurda Sat Hurdacılık, Tekirdağ’da güçlü ticari alımları sayesinde müşterilerin yüksek değerlerde metal hurda satımlarına olanak tanımaktadır. Saray Hurdacı etrafında yer alan rakiplerimizden %99 daha fazla ödediğimiz için kullanıcılar sıklıkla bizi tercih etmektedir.

Saray Hurdacı

Alüminyum hurdası, pil hurdası, pirinç hurdası, bilgisayar hurdası, konveyör bantlar, bakır hurdası, yıkım, DG kitleri, elektrikli hurda, demirli ve demirsiz metaller ve demirli metal borular dahil tüm metal hurdaları aldığımızı belirtmek isteriz. Hurda, çelik boru hurdası, demir hurdası, kurşun hurdası, motor parçaları hurdası, nikel hurdası, ofis mobilyaları, eski klimalar, eski makineler, pet şişeler, plastik hurdalar, PVB kauçuk, paslanmaz çelik vb… elinizde bulunan her türlü hurda için Hurda Sat Hurdacılık ile iletişime geçebilir, yıkım sahalarına ve diğer metal tüccarlarına kadar her türlü atığı çeşitli kaynaklardan alım yaparak kolayca satabilirsiniz.

Tekirdağ’da çalışan tam lisanslı, çevre dostu hurda metal tüccarı olan ve size en yakın hurdacı konumunda bulunan Hurda Sat Hurdacılık, hurda alan firmalar arasında en donanımlı etkibe sahip ve en iyi hurda fiyatlarını sizlere veren firmadır. Hurda metaliniz için en yüksek fiyatı ödüyoruz ve her zaman en iyi fiyatı alabilmeniz için size güler yüzlü ve profesyonel hizmetler sunuyoruz.

Saray Trafo Hurdası Alan Hurdacı

Trafo hurdası nedir ve ikinci el hurda nereye satılır? Herkesin söyleyiş şekli trafo olsa da asıl adı transformatör olarak isimlendirilir. Trafo iki veya ikiden fazla olan devre arasındaki elektrik enerjisini aktarımı yapmak için kullanılır. Trafolar Doğru Akım (DC) devreleri için diğer adıyla dağıtım trafosu olarak kullanılır. Trafonun içinin bakır veya alüminyum olması fiyatını etkilemektedir. Satan kişinin bunu bilmemesi elindeki malzemenin ederinden daha ucuza satılmasına sebep olabilir. Hurda Sat Hurda olarak elinizdeki hurdayı hem diğer hurdacılardan pahalı hem de ederindeki değere satmanızı garanti ediyoruz.

Saray UPS Hurdası Alan Hurdacı

Ups güç kaynağı hurdası nedir ve nereye satılır? Güç kaynağı hurdalarının bir diğer adı power supply olarak bilinir. Bu hurdalar genellikle bilgisayar hurdalarının içinden çıkmaktadır. Bilgisayarların çalışması için bir güç kaynağına ihtiyaç vardır ve her bilgisayar kasasında mutlaka bir adet güç kaynağı bulunur. Artık kullanılamayacak hale gelmiş bilgisayar kasalarının ve parçalarının hem maliyet hem de sağlık açısından mutlaka geri dönüştürülmesi gerekmektedir. Bunun için iş hakkında bilgi sahibi olan Hurda Sat Hurda’ya bekliyoruz.

Hurdacılık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir